Ο ιστότοπος https://healthandcare.gr (εφεξής “ιστότοπος”) και η λειτουργία του διέπεται από τους παρακάτω όρους χρήσης και ανήκει στην εταιρεία με την επωνυμία  «HEALTH AND CARE I.K.E» (εφεξής “εταιρεία”), που εδρεύει στην Κατερίνη Πιερίας στην οδό Ίωνος Δραγούμη 5 και Αναλήψεως 1.  Πιο συγκεκριμένα οι παρόντες όροι χρήσης και προϋποθέσεις εφαρμόζονται για το σύνολο του περιεχομένου της και των επιμέρους σελίδων του διαδικτυακού τόπου https://healthandcare.gr.

Η εταιρεία σε μια προσπάθεια της να πετύχει ένα άρτιο αποτέλεσμα και να προστατεύσει σε κάθε περίπτωση τους επισκέπτες του ιστότοπού της περιγράφει παρακάτω τους όρους χρήσης του συγκεκριμένου. Οι επισκέπτες του ιστότοπου με τη διαδικτυακή τους παρουσία σ’ αυτό συμφωνούν και αποδέχονται τα παρακάτω:

 1. Τα περιεχόμενα του ιστότοπου ανήκουν στην εταιρεία και αποτελούν πνευματικά δικαιώματα όπως αυτά ορίζονται και προστατεύονται από την ελληνική και διεθνή νομοθεσία. Οι χρηστές αναγνωρίζουν τα ιδιοκτησιακά και πνευματικά δικαιώματα της εταιρείας και δεσμεύονται να τα διαφυλάξουν.

  Ενδεικτικά αναφέρεται ότι δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση, διανομή και  αναμετάδοση οποιουδήποτε περιεχομένου του ιστότοπου χωρίς προηγούμενη εγγραφή έγκριση της εταιρείας.
 2. Ο ιστότοπος που αντιστοιχεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://healthandcare.gr αποτελεί την παρουσίαση της εταιρείας των υπηρεσιών και των κατηγοριών των προϊόντων της.
 3. Η ορθότητα περιγραφής των υπηρεσιών και των προϊόντων είναι ευθύνη της εταιρείας η όποια καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να είναι ακριβής χωρίς όμως να αποκλείεται το ενδεχόμενο για ύπαρξη κάποιων τυπογραφικών και όχι μόνο λαθών. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο υποπέσει στην αντίληψη των χρηστών, αυτοί έχουν τη δυνατότητα να το αναφέρουν άμεσα επιλέγοντας το σύνδεσμο με τίτλο “αναφορά προβλήματος”.
 4. Η εταιρεία δεν ευθύνεται για ζημιές του χρήστη ή τρίτων που τυχόν προκληθούν από δυσλειτουργίες του συστήματος.  Ενδεικτικά αναφέρονται βλάβες στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό και γενικά βλάβες και κίνδυνοι που προέρχονται από το δίκτυο των παροχέων internet, κοκ.  Επίσης εταιρεία δεν φέρει ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημιά και ηθική βλάβη προκύψει από αδυναμία παροχής υπηρεσιών υποστήριξης.
 5. Ο κάθε επισκέπτης ή χρήστης του ιστότοπου είναι  υποχρεωμένος να  χρησιμοποιεί τα πραγματικά του στοιχεία (επώνυμο, όνομα, διεύθυνση, e-mail, κλπ) στις διάφορες φόρμες επικοινωνίας όταν επιχειρεί κάποιο αίτημα είτε αυτό αφορά πληροφορία κάποιου προϊόντος. Επίσης θα πρέπει να χρησιμοποιεί το διαδικτυακό τόπο σύμφωνα με τους νόμους και δεν θα προβαίνει σε ενέργειες ή παραλείψεις που μπορεί να προκαλέσουν βλάβες σε αυτόν ή σε οποιοδήποτε άλλο χρήστη ή δίκτυα που είναι συνδεδεμένα με τo https://healthandcare.gr .
 6. Η περιήγηση, η πρόσβαση ή η χρήση της ιστοσελίδας και των όποιων υπηρεσιών διατίθενται μέσω αυτής αποτελεί τεκμήριο ότι ο επισκέπτης/χρήστης έχει μελετήσει, κατανοήσει και αποδεχτεί όλους τους όρους χρήσης. Για το λόγο αυτό ο επισκέπτης καλείται να διαβάζει εκ των προτέρων το περιεχόμενου τους. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης/ χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου της.
 7. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς τροποποίησης των όρων και προϋποθέσεων οποτεδήποτε και χωρίς προειδοποίηση. Η εταιρία θα αναρτά διαδικτυακά την εκάστοτε ισχύουσα έκδοση των όρων χρήσης, ενώ η συνέχιση της χρήσης της ιστοσελίδας ή των υπηρεσιών της θα θεωρείται ότι συνιστά αποδοχή των νέων όρων. Για το λόγο αυτό κάθε χρήστης παρακαλείται να ελέγχει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους όρους χρήσης.

Παρακάτω διατίθενται τα στοιχεία της επιχείρησης προς δημοσίευση σύμφωνα με το άρθρο 47 περί εταιρικής διαφάνειας του Ν.4072/12 και έχουν ως εξής: η εταιρεία με την επωνυμία “HEALTH AND CARE I.K.E” και διακριτικό τίτλο “HEALTH AND CARE” και ΑΦΜ 801339253 έχει καταχωρηθεί στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο με αριθμό 154706648000. Η εταιρεία εδρεύει στην διεύθυνση Ίωνος Δραγούμη 5 & Αναλήψεως 1 στην πόλη της Κατερίνης του νομού Πιερίας με ταχυδρομικό κωδικό 60100. Διαχειριστής και εταίρος της εταιρείας είναι ο Ιωάννης Καρακώνης του Αθανασίου και της Δημητρούλας, κάτοικος Κατερίνης με ποσοστό κατοχής 3% και εταίρος ο Ηλίας Καρακώνης του Αθανασίου και της Δημητρούλας, κάτοικος Κατερίνης με ποσοστό κατοχής 97%. Κεφαλαιουχική εισφορά 40000 ευρώ.

0
  0
  Το Καλάθι μου
  Το Καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα

  Your Shopping cart

  Close